Taivaani

Runoilija Loveman89

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 14.1.2021
Viimeksi paikalla: 26.2.2021 8:56

Asuinpaikka: Kajaani
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
14.6.1989

 
Sydän on rakkauden vertauskuva,
olen tainnut sinuun rakastua,
Yli taivaan sen sanoma kantautuu,
Tahtoisin elämäni ajaksi suhun tarrautua,
Ja tää sydämeni joka päivä uudelleen rakastuu.

Sua kosia tänään Aion,
Polvilleni eteesi polvistun,
Sormuksen sulle taskustani esiin taion,
Merkiksi oon ikuisesti sun.

Luvannut olen sen,
Vaikka murheita eteen toisi huominen,
Rinnallasi kaiken kestän,
Tänään ja ikuisesti läpi elämän,
Suudellen taas suljen sinun suun.

Toivon että aikanaan nukahtaa,
Viimeiseen uneen vierelläsi saan.
Selite: 
Tämmöisen parisuhteen haluaisin. Onko sitä olemassa?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sydäntä kuunnellen kaikki on mahdollista :-) herkät tuntemukset voivat ohjata voimakkaasti kulkuamme. 
Kyllä varmasti voi olla tuollainenkin parisuhde, onnea etsintään <3
 

Käyttäjän kaikki runot