rakkaus.

Runoilija Amy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei se tunne noin voi sammua,
ei rakkaus ole mikään nuotio,
joka sammutetaan sen jälkeen, kun
on tarpeeksi lämmitelty
liekkien läheisyydessä.
Se on sitä, että nuotio
ei sammu koskaan
tai että puita lisätään,
pitkitetään viimeiseen asti lähtöä sen luota,
kunnes viimein on pakko luovuttaa,
kun ei enää ole toivoa
saada sitä uudestaan syttymään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on ihana! <3
Ja niin totta, joka sana. :/
Hyvää synttäriä! :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Amy Nimetön 8.4.2006 2 Runo
Amy Nimetön 19.12.2004 5 Runo
Amy Suojelen sinua 21.5.2004 3 Runo
Amy Nimetön 21.1.2006 0 Runo
Amy rakkaus. 13.11.2004 1 Runo
Amy Nimetön 7.8.2006 5 Runo
Amy Nimetön 31.10.2005 0 Runo
Amy Nimetön 13.11.2004 1 Runo
Amy Nimetön 11.2.2005 2 Runo
Amy Nimetön 12.11.2004 2 Runo