naamio

Runoilija kianda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kyllä. olen minä. kysy jos kiinnostaa.
 

herää uuteen päivään
vedä naamio yllesi
ja esitä onnellista.

mene reippaana kouluun
toivota kohteliaasti hyvää huomenta
ja kuulumisia kysyttäessä kerro että kaikki menee oikein hyvin.

hymyile vielä nätisti
ja kehu ystäväsi uutta paitaa
sillä sitä he odottavat.

eivät he halua nähdä masentunutta tyttöä itkemässä
ja valittamassa maailman kurjuutta.
eivät he halua kuulla
kuinka surullinen oikeasti olet
ja miten et kohta enää jaksa.
eivät he halua tuntea sinua
ihmisenä joka oikeasti olet.

eivät he halua ymmärtää
ettei eteenpäin voi jatkaa
jos pelkää menneisyyttään.

Selite: 
jepujep. yöllä on tullu taas runoiltua. ei oo aina helppoo olla ilonen. "mut kunhan ees joskus" eräs minulle sitten sanoi<3
Kategoria: 
 

Kommentit

naamio kasvoille ja kaikki on hyvin? niin tekee niin moni. minäkin.
"eivät he halua nähdä masentunutta tyttöä itkemässä
ja valittamassa maailman kurjuutta."
mutta ystävien pitäisi pystyä nähdä, mutta jos taas ei ystäviä ole, niin se on pahempaa.

mä en tiiä mitä mä sanoisin. tää on upea, kosketti kovaa. ku joskus oppisikin ottamaan sen naamarin pois.
suosikkeihin kyllä.

*synttärihalaus*

Tämä on niin totta. Niin hieno, niin totta. Kauniisti kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
kianda tanssi 16.7.2004 4 Runo
kianda kun mikään ei tunnu miltään 17.11.2004 4 Runo
kianda naamio 26.8.2004 2 Runo
kianda älä. 26.8.2004 1 Runo
kianda -- 21.1.2004 1 Runo
kianda ei minulle 17.11.2004 1 Runo
kianda eläintarha 17.8.2006 1 Runo
kianda truth 17.11.2004 1 Runo
kianda ole rohkea 26.8.2004 1 Runo
kianda auta unohtamaan. 26.8.2004 0 Runo