tanssi

Runoilija kianda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kyllä. olen minä. kysy jos kiinnostaa.
 

Mä tiesin et sä oot paha ja julma,
mut en voinut olla leikkimättä tulella.
Nyt tanssin piikkilangalla.
Yksin, pimeässä yössä.
Jalkani ovat rikki, ja sydämeni vuotaa verta.

Selite: 
vanhavanhavanha. mut taas tuntuu juuri tuolta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kirjoitettu!Hyvää syntymäpäivää!

...vau...
hieno on, ei voi muut sanoo. suosikkeihin menee!
*synttärihali*

Oikein onnistunut kuvaus, hyvä :)

todellakin hieno.
viimeinen rivi on aivan mahtava.
hyvää syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
kianda -- 21.1.2004 1 Runo
kianda tanssi 16.7.2004 4 Runo
kianda naamio 26.8.2004 2 Runo
kianda älä. 26.8.2004 1 Runo
kianda auta unohtamaan. 26.8.2004 0 Runo
kianda ole rohkea 26.8.2004 1 Runo
kianda kun mikään ei tunnu miltään 17.11.2004 4 Runo
kianda ei minulle 17.11.2004 1 Runo
kianda truth 17.11.2004 1 Runo
kianda eläintarha 17.8.2006 1 Runo