Muuttumaton

Runoilija Tomupilvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2004
Viimeksi paikalla: 9.8.2020 19:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mieli kuin rautakanki,
oman uskomuksensa vanki,
ei sula, ei jäädy lampi,

Ei ratas-siipi ruosteinenkaan,
kahteen suuntaan käänny,
ei taivu tahto, ei väänny,

Perus kalloinen peruskallioinen,
ajatus juntturainen,
niin helposti pinttyväinen.

Selite: 
hei hoi ja päätä seinään..
Kategoria: 
 

Kommentit

tuntuu aika pakotetulta tuo riimittely ja sanojen asettelu.
peruskalloinen, mitä se tarkoittaa, pitäisi kai kirjoittaa yhteen.
ensi kerralla löydä punainen lanka runoosi ja rakenna toimiva persoonallinen kokonaisuus, työstä eläkä laita ensimmäistä mieleen juolahtanutta versiota tänne. tsemppiä.

Oma mieli ei niin helposti taivu,jos
on ottanut sen päämääräkseen.

 

Käyttäjän kaikki runot