Aamunkajoni

Runoilija Tomupilvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2004
Viimeksi paikalla: 9.8.2020 19:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet virtaava elämän lähde,
jokainen sanasi tihkuu kuusamaa,
unelmasi kuin utupilven hahtuvareunat,
pehmeä huokauksesi unenomainen,

Silittelen sinut uuteen päivään,
sinä kaikista rakkahin,
katso aurinko suutelee meidät jalkeille,
mutta vielä hetkeksi syliisi antaudun, aamunkajoni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"aurinko suutelee meidät jalkeille" ihanasti sanottu. muutenkin pidin tästä runosta.

 

Käyttäjän kaikki runot