Nimetön

Runoilija rubyrust

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pelkään lehtimyyjiä kuollakseni,
luokkahuoneita kai vain tajutakseni
kuinka kaukana edellä tai takana,
täysin toisella taajuudella
seilaankaan

pieniä pakomatkoja puolituttujen lomitse,
lasken askeleita kotiovelle ja sinut tasolleni

haluaisitko nyt jäädä siihen

ollaan rinnakkain vähän ulapalla kaikesta
kahdestaan kasvokkain
ja kaukana

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
rubyrust Nimetön 29.6.2012 2 Runo
rubyrust Nimetön 29.4.2013 0 Runo
rubyrust Nimetön 6.1.2014 0 Runo
rubyrust Nimetön 25.3.2012 0 Runo
rubyrust Nimetön 19.3.2012 0 Runo
rubyrust Nimetön 9.10.2012 0 Runo
rubyrust Nimetön 3.8.2012 0 Runo
rubyrust Nimetön 18.1.2014 1 Runo
rubyrust Nimetön 18.7.2012 0 Runo
rubyrust jää 17.1.2014 0 Runo