Kristallipikari

Runoilija Hetha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sielussani asuu taiteilija, vaikka sitä ei ihan heti uskoisikaan...
 

On päiviä
jolloin en jaksaisi esittää iloista
vetää kasvoilleni valheellista hymyä
joka ei ylety silmiin asti
kun jokainen sanasi
jokainen tekosi
tappaa minua sisältä

Kauneutesi
lempeät sanasi
saavat minut kuolemaan onnesta

Viekoittelusi
vihjailevat kuiskauksesi
saavat minut haluamaan sinua
kunnes pakahdun

Ja kun sanot, että sinun on mentävä
olen valmis kuolemaan ikävään
enkä voi pysäyttää kyyneliä
jotka vierivät poskiltani kristallipikariin
Siitä ne on helppo juoda
yön yksinäisinä tunteina
kun aamuun on liian pitkä aika

Kaipaan sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana rakkausruno

hieno ja vallassaan pitävä runo, pidän!

ihana rakkausruno

hieno ja vallassaan pitävä runo, pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot