Vahanukke

Runoilija Exodus

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.11.2020
Viimeksi paikalla: 7.4.2024 13:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.10.2000

Isoäidiltäni sain lahjan tämän  
Hän opetti minulle sanat nämä 
Jos ei ole ketään kelle puhua 
Jos ei ole ketään kelle tunteitaan kertoa 
Aina voi raottaa runovihkoa 
Sivut kuuntelevat kaikki huolesi  
Laittavat tarkkaan muistiin ajatuksesi 
Eivät väitä vastaan vaan hyväksyvät  
Eivät teeskentelyä ole arvet syvät 
Ei vihkon ääressä tarvitse esittää 
Huoletta voi vihkon sivuille itkeä 

 

Joka aamu vuoteessa 

Tarkistan minun pulssia

Olenko elossa enää

Vielä ainakin päivä lisää

Miksi en siis tunne mitään

Kun aamulla herään

 

Mikä on tämä voima

Joka raahaa ruumista

Päivästä toiseen 

Kuin vahanukkea

Ehkä toivo tai pelko 

Tai jotain aivan muuta

Yöllä hiljaisuudessa 

Voit sen kuulla

Selite: 
Tämän vuoden alkupuolella kirjoitettu
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi! Kiitos
Tämä vavahdutti minua, kiitos!
Varmasti nykyään ovat asiat taas hyvin, luulisin niin.
 

Käyttäjän kaikki runot