et sä ansainnu oikeesti tätä

Runoilija mmirre

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vielä on aikaa aloittaa uudelleen
 

kuolinvuoteellasi valkoisella
sen vieressä istun
mä katson sun kasvojasi
näen tyhjät silmät
kosketan kättäsi hiljaa
se on kylmä
yritäm hieman hengittää
missä olet?
vielä hetkinen sitten
nauroin sun kanssa
minne ikinä lähditkään
kaipaan sua

Selite: 
:`( sua kaipaamaan jäin
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisen haikea... Otan osaa suruusi <3

 

Käyttäjän kaikki runot