aika

Runoilija mmirre

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vielä on aikaa aloittaa uudelleen
 

Pieni tyttö afrikassa
ilman ketään joka auttaa
itkien hän vaeltaa
etsien jotain suuhunpantavaa
Rikas mies sviitissään
rahojansa tuhlaa
ei ajattele vain vähän jos antais
vois afrikan lapsen pelastaa

mietitkö koskaan miten paljon olet saanutkaan
mietitkö muuta kuin rahaa ja tavaraa ?
eikö ois jo aika , nyt auttaa , ymmärtää ja välittää
joskus vielä maailma häviää....

vanha nainen koditon
jonka elämä on turhaa
yksinään hän suruissaan
kaipaa toisen turvaa
tuo nainen katsoo inhoten
miestä maassa lepäävää
ei tiedä hänestä mitään
että kaipaisi vain ystävää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot