mä ehkä yritin..

Runoilija mmirre

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vielä on aikaa aloittaa uudelleen
 

Mä ehkä yritin
onnistunut en .
Se yritys oli
vihoviimeinen

Ei sun tarvii enää
valitella
Sua varten itteeni
huolitella

Tää sulle ehkä
ohimenevää
Mulle vähän enemmän
oli merkittävää .

Selite: 
En voi sanoo ,et olin mäkään täydellinen , mut haluisin vatauksen , miks ees tulit mun elämään ku et halunnu muuta ku satuttaa ?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot