Nimetön

Runoilija mmirre

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vielä on aikaa aloittaa uudelleen
 

rakas velikulta , miks sutkin vietiin multa ?
ei voi sisältäni sammuttaa kaipauksen tulta .
en voi käsittää sitä , miks just sinä ?
miks en se voinut olla vaikka minä ?
tää on jo liikaa, ei sulle ollu vertaa
en haluu kokee menetystä jo kolmatta kertaa .
mietin maailman ääriin , mitä teen väärin ?
kun kerta kerran jälkeen vaan ruumiita käärin .¨

Selite: 
ensin rakas mummo , sitte paraskaveri ja sitte vielä veli , tuntuu et kaikki rakas katoo mun ympäriltä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot