Olet

Runoilija ButiTalat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2020
Viimeksi paikalla: 27.2.2022 1:14

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

runoja, tekstejä, en tiedä näille nimeä, mutta ei kai kaikkea tarvitse nimetä
 

Kuka olet?

Olen Adamin poika 
Äitini musta, elämästä rikas hauta
Kuka olet ?
Isäni tytär 
Savea ja tämänhetkinen kaaos 
Kuka olen, 
sun kättä hyväillen, mä tuuleen kuiskaten

Olet niitä, jotka kaiken jättävät taaksensa löytääkseen totuuden, alistuakseen iänikuiseen tahtoon
Pupillit tähtiin ommeltuina
Lintuja, jotka lentävät sinne kauas missä kaikkeus kohtaa valon, rakkauden tyyssijan, jumalallisen armon
Linnun siivet, nostatettuna korkeuksiin, pilvien rajoille
Suukottaen enkelien varpaita, terälehtiä

Olet vapaus, olet riittävä rakkaus

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkautta on niin monenlaista, pääasia on se, että on hyvä olla <3 
 

Käyttäjän kaikki runot