Rakastaa, ei rakastaa

Runoilija ButiTalat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2020
Viimeksi paikalla: 27.2.2022 1:14

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

runoja, tekstejä, en tiedä näille nimeä, mutta ei kai kaikkea tarvitse nimetä
 

 

Rakastaa, ei rakastaa 
Se lähti sanomatta sanakaan
Kadulla kuollut kyyhkynen
ja harakka nauraa räkättää
Miten voit väittää, että joskus musta unelmoit
kun et silmiäsi kiinni koskaan pistänyt
Niin lumoutunut toisiin,
laajenevat pupillit
Mä suljin silmät etten sua ois tuntenut
Huusin mä seinille,
vaikkei ne koskaan kuunnellut

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakastaminen voi olla raastavaa, mutta joskus sen arvoista <3 
 

Käyttäjän kaikki runot