Nimetön

Runoilija 5f6d5a0ad5ddf648f533bf206710f29f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2004
Viimeksi paikalla: 9.9.2019 20:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.4.2024

Joskus minä olin jotakin.
 

Voi taivas
Kumpi meistä itkee kovemmin

Kyllä minunkin sateistani vielä jokia kasvaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Itku puhdistaa ja joet ovat kauniita. Runosi on hieno.!

Upea teksti vähillä sanoilla.
Ytimekäs kaunis
Puhuttelevan hieno  :)
 
 

Käyttäjän kaikki runot