Anna anteeksi

Runoilija minepieni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anna anteeksi
niille, joiden sanoihin hukkuivat omasi.
Anna anteeksi
meille, jotka saivat sinut kaipaamaan kuolemaa.
Anna anteeksi
hänelle, joka oli saanut sinut itkemään.
Anna anteeksi
itsellesi, koska olet liian monta kertaa joutunut pyytämään anteeksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot