Nimetön

Runoilija minepieni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mennään
yhdessä,
rakas
Pihalla
sataa
nonparelleja

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan lapsenmielinen ja
suloinen runotus.
Rivityskin ihan söpö! ♥

Pihalla sataa nonparelleja
olipa jotenkin ihanan raikas, en oo koskaan aikasemmin kuullu kenenkään sanovan pihalla sataa nonparelleja, oivallus on niin mahtava.

oi miten mahdoton ja vallaton ja niin naiivin viehkeä. lapsen mieli on niin kirkas! kaikkien pitäisi pystyä säilyttämään sitä kuin aarretta.
aikuiset ovat väsyneitä lapsia, menettäneet näkökykynsä pienille ihmeille. siksi ihmeellinen nonparellisade on heille vain raekuuro.

minäkin haluan elää ihmeellisessä sadussa kuin lapset mutten aina osaa.

Aivan ihana. Ja visuaalinen puoli tähän on erittäin onnistunut.
Lapsellinen ja spontaani, mukavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot