En...

Runoilija minepieni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En halua menettää,
en hetkeäkään.
En sulje silmiäni,
en kertaakaan.

Ehkä kerran.
Toisenkin.
Mutta tiedäthän silti,
tiedäthän todella,
etten silloinkaan
sinua unohda.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä tykkäsin, herkkää ja kaunista.

luota... unohdus on hienoa!:)

mut joo, noin muuten: kliseinen joo, ajatusta silti ja varmasti sitäkin enemmän tunnetta... ei voi moittia

 

Käyttäjän kaikki runot