apua!!!?

Runoilija siankärsämö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kasvojani
en peilistä katso
en näe
en
halua nähdä

HUUTO

en kaipaa sitä
se seuraa

minua

perulainen muumio.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kuvattua painajaismaista tunnelmaa. Tykkään.

Mielenkiintoinen runokuvaus, lopetus huikaiseva.

Oliko apua, jos siirtäisi sen perulaisen naamion eri seinälle, jot'ei se aina ole kuvassa mukana kun katsoo peiliin.

 

Käyttäjän kaikki runot