Nimetön

Runoilija Friikkisirkus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kivun kääntöpiiri. // Kauneuden kääntöpiiri.
 

Hetkiä, kun kukaan ei osaa sanoa mitään.
Hetkiä, kun kylmyys on luissa ja ytimissä, hampaissa.
Hetkiä, kun olemme kauhuissamme kaikesta.
Sinä et kerro, minun on tiedettävä.

Ja siinä me istuimme.
Sinä, jokaisen hetkesi eläneenä.
Minä, muka niin maailmaa nähneenä

lasin takaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot