Hyvää ja kaunista

Runoilija Friikkisirkus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kivun kääntöpiiri. // Kauneuden kääntöpiiri.
 

Hyvä ja kaunis eivät aina kohtaa,
enkä puhu nyt taiteesta.
Vaikka ei silläkään aina moraalia ole.

Minä olen räävitön ja usein sopimaton.
Sinä et jaksanut arvostaa sitä.
En suostunut arvosteltavaksi.

Hyvä ja kaunis eivät aina kohtaa,
minua ei kai sinun silmissäsi löytänyt kumpikaan.
Eikä sinullakaan ollut tarpeeksi moraalia.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on taas kaikki. Silti vain pieni osa siitä, mitä kukaan voi sanoa, mutta kovin monimerkityksellinen ja kattava.

Pidän tämän tunnelmasta, se on jotenkin erityisen runollinen. Alkaa soida musiikki päässä.

Loppu on minun silmissäni jotenkin töksähtävä. Ehkä liian pitkä, ehkä liian lyhyt. Ja vaikka se on hyvin helposti liitettävissä ensimmäisen säkeen loppuun, on se silti jotenkin ehkä liikaa.. Mun mielestä tämä kenties toimisi vieläkin paremmin ilman tuota viimeistä lausetta.

Kokonaisuudessaan silti taas yksi niistä loistavimmista.

'Minä olen räävitön ja usein sopimaton.
Sinä et jaksanut arvostaa sitä.
En suostunut arvosteltavaksi.'

tykkään.

 

Käyttäjän kaikki runot