Erityinen toinen

Runoilija Muistijälki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mennään
Jos sä tahdot niin
Mennään
Vaikka helvettiin
Mennään jos tahdot vielä yrittää

Ripsipiirakka - Mennään
 

Hän kohottaa kättänsä kohti toista samanlaista

Tahtoo uskoa, että tämä erityinen toinen

Edelleen tahtoo antaa maapallon hänelle

Ja kaiken rakkauden siinä sivussa

Mutta ei erityinen toinen ole se

Joka ehdottomasti rakastaa häntä ehdottomasti

Koira täytyy hankkia,

Jos hän sellaista kaipaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiehtova puhutteleva runo rakkauden kaikkivoipaisuudesta.

 

Käyttäjän kaikki runot