Nimetön

Runoilija Mangusti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kävelen sateessa, palan joka kesä auringossa, pidän huolen siitä, että kaiuttimet vaikenevat vain hetkittäin, valvon öisin ja luen Raamattua. Kirjoitan, luen, keskustelen, kuuntelen, tunnen, nautin, välitän - siis olen.
 

Mielenhäiriössä
kirjoitin kaikki kipuni
rautatieaseman lattiaan

samalla huutokauppasin tunteeni
ja istuin lattialle odottamaan

Vahingonteosta koituva sakko
kuuluisi kaiken oikeudenmukaisuuden nimissä
maksettavaksi sinulle

Lisäksi saatan saada sanktioita
huutokaupan järjestämisestä luvatta

Mutta eipä niitä aseman lattiassa olevia haavoja
voi rahalla korvata,

joten pidä omasi.

En minä sinulta mitään kaipaa

(paitsi salaa edes anteeksipyyntöä)

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

raadollisen kaunista.
oi vau.

 

Käyttäjän kaikki runot