Petetty

Runoilija nana-

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 25.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silmiisi nyt katson mietteisiin jään.
Et ole aito yrität vain esittää.
Kaikkia yrität miellyttää
jättäen heidät pimeään.
Sinua rakastin, kunnes huomasin
olet eksynyt omaan itseesi.

Välitän sinusta kyllä vieläkin,
vaikka sen hyvin peitänkin.
Saat minut sanoillasi ja teoillasi sekaisin,
enkä tiedä mitä sanoisin.
Tiedän etten ole ainut tyttösi,
vaikka joskus niin toivoinkin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
nana- Tyttö pieni 25.3.2010 0 Runo
nana- Loukattu 25.3.2010 0 Runo
nana- Valot 25.3.2010 0 Runo
nana- Petetty 20.7.2010 0 Runo
nana- Paha olo 11.8.2010 2 Runo
nana- Välitän 29.8.2010 0 Runo
nana- Nimetön 31.8.2011 0 Runo