Huipulla

Runoilija Mc Runo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pehmeät arvot ensiarvoisen tärkeitä.Rehellisyys sana jota käytän paljon samoin kolikolla on myös toinen puoli :)
 

Olin huipulla ensimmäinen,
kukaan ei puhunut mitään.
Tullessani alas leiripaikalle
minulle esitettiin ensimmäinen kysymys.
Monesko olit alhaaalla?

Selite: 
kaikki ovat kiinnostuneita kaikesta tai sitten eivät mistään...
Kategoria: 
 

Kommentit

Joillekin on tärkeää luku.

Vau, hieno runo.
Herätti paljon ajatuksia ja tuntemuksia.
Huikea oivallus.

Onko tämä nyt jotain Taivaan portilla vertauskuvaa?

hih.. kiva runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot