Nimetön

Runoilija comatorium

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Me istutaan siinä puistossa
me ollaan ulkomailla
vaikka ollaan Helsingissä

on sopiva yö
sinä luet minulle kirjaa
ja minua alkaa nukuttaa
tietenkin...

kissa liikkuu meidän lähellä
se valittaa oloaan
haluan laskea pään sun syliin
haluan sanoa että mennään kotiin
mutta sitä ei voi enää sanoa
muistot hyppäävät tähän hetkeen, yli todellisuuden
tulevaisuus jatkuu muistoissa

me mennään meille nukkumaan
se huone on just niin valoisa kuin aina
ja minua nukuttaa hyvin
nukahdan ennen sinua
mutta sanon että taidan nyt lähteä kotiin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot