Ensilumi

Runoilija Jukkapekka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Peittelee ruman
totuuden petoksellaan
valkoinen valhe.

Selite: 
Kesärenkaat ja matkatyö... Vielä silti hengissä, luulisin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Huikeen hyvä haiku ensilumesta :)

 

Käyttäjän kaikki runot