Pilvennukalle...

Runoilija Päivänsäde

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hmm....
 

Miks lähdit? Oliko nyt jo sun aika?
Kun makasit siinä, liikkumatta, kauhistuin ja aloin itkeä.
Huusin nimeäsi, mutta et tullut takaisin.
En voinut uskoa sitä. Silmäsi eivät hymyilleet, niinkuin yleensä.
Olit
lähtenyt kohti taivasta, jo kaksi vuotiaana. Suru valloitti sydämeni.
Viimeisen kerran sinun valkoista karvaa silittäessäni, ajattelin niitä ihania hetkiä, joita olin kanssasi kerinnyt kokea.
Hyvästelin sinut ja sanoin:
Lepää rauhassa.

Joka ilta katson kuvaasi kehyksissä, yöpöydällä ja kyynel virtaa pitkin poskea.

Selite: 
Mulla oli kaks kania ja toinen, Pilvennukka kuoli.. :'(
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella koskettava...

*snif* Ei oo kivaa..

niin täynnä rakkautta ja kaipuuta... mieletön tyyli sinulla!! ja hyvää synttäriä! :)

 

Käyttäjän kaikki runot