Nokinenä

Runoilija Päivänsäde

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hmm....
 

Nokinenä, pärjäätkö nyt? Pilvennukka, siskosi on mennyt pois. Yritin selittää sinulle, mutta et näyttänyt ymmärtävän. Söit vain heinää, ja iloisena ihmettelit missä ystäväsi on. Et tiennyt että Pilvennukka ei tule takaisin. Ajattelin että onneksi edes joku jaksaa olla iloinen. Huolestuin jo, kun kävit yksinäiseksi, etkä enää syönyt.

Ajattelin hankkia sinulle uuden ystävän. Luppa on nyt seuranasi.

Selite: 
Nokinenä on mun toinen kani. Se jäi yksinäiseks, ku Pilvennukka kuoli... Luppa on mun uus luppakorvanen kninpoikanen, ja Nokinenän kaveri. Ensin pelkäsin että Luppa tulis Pilvennukan *tilalle* , mut Pilvennukka säilyy muistoissa aina...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot