Kaukana kotoa

Runoilija sm-jari

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2004
Viimeksi paikalla: 29.9.2016 0:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämä kaupunki tuntuu vieraalta
kuin sen omistaisi muut kuin minä

Vaikka tunnen sen kadut,
ymmärrän sen kieltä,
on kuin se ei puhuisi minulle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oiskohan taustalla ikävä jonnekin?
Onnea päivääsi!

 

Käyttäjän kaikki runot