Mitä pelkään

Runoilija Ihaa_78

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.1.2004
Viimeksi paikalla: 15.9.2021 21:19

Asuinpaikka: Akaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun lähelle on pitkä matka, näkee matkalla hyvin maisemia.
 

Miksi pelkäsin sitä niin paljon silloin

että uneen itseni itkin illoin.

Tuntui kun maailma loppunut ois

kun lähdin viimein luotas pois.

Ei meillä ollut rakkautta enää aikoihin

ei uskottu samoihin taikoihin.

Pikkuhiljaa pimeys laski viittaansa ylleni

ei paistanut enää valo tielleni.

Missään ei ollut enää järkeä

mutta opetus siinä oli tärkeä.

 

Nyt istun kotini rappusilla yksin

muttei tietäni vuorattukaan pettymyksin.

Sain elämääni tilalle paljon valoa

erilailla tunnen taas elämään paloa.

Olen varma että joskus vielä rakastun

siihen saakka itseeni tutustun.

Jos katsoo maailmaa tästä kulmasta

se voi olla täynnä myös kauneutta.

Kaikki sisälläsi ollut onni kerää,

elämä alkaa kun toivo herää.

Selite: 
pohdintoja
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa pohdintaa. Voi kun joskus oppisin kanssa loppusoinnullisen runon.. Olen varma, että rakkaus löytyy tiellesi. Älä pidä kiirettä. <3
Kiire ei oo mihinkään, se tässä on hienointa. Kaikki on hyvin näinkin. Mä oon jotenkin liiankin pedantti loppusointujen kanssa, pitäs osata vähän soveltaa :)
Todellakin toivoa on aina, se täytyy aina muistaa.
Hyvää pohdintaa...kaikkea onnea Sinulle. Runosi soljuu kauniisti.
Uusin silmin, kuva puhtaampana, hieno kuvaus *♡*
 

Käyttäjän kaikki runot