Vaikeaa

Runoilija Ihaa_78

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.1.2004
Viimeksi paikalla: 15.9.2021 21:19

Asuinpaikka: Akaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun lähelle on pitkä matka, näkee matkalla hyvin maisemia.
 

Kuinka se voikin olla
niin kovin vaikeaa
kuinka voikaan tulla
niin monta ongelmaa
Jos muuta en tahtois
kun vaan rakastaa
ei sydämeeni mahtuis
toista unelmaa
Heti alussa kaikki kaatui
ja siitä saakka nosteltu on
pilvet päälle saapui
on matka ollut levoton
Välillä jo luulen
että nyt se helpottaa
kunnes äänen kuulen
taas routii alla maa

Paljon on vuosia mielessä kelattu
uhkapeliä omalla elämällä pelattu
Paljonko jaksaa yksi kantaa
sen enempää en soisi sullekaan antaa
Vielä joskus, lupaan sen
tulee aamu onnellinen
Siihen saakka koitan jaksaa
meidän molempien sakkoa maksaa
Tiedäthän että rakastan sua
vaikka tiedän, sä et aina mua
Mennyttä en pyyhittyä saa
se mukana täytyy kantaa
sullakin on menneisyys
ja hiljaisuuteen syys
Sun toivon vielä jaksavan
ja karman velkansa maksavan
Meille vielä aurinko paistaa
ja saadaan elämää maistaa.

Selite: 
ei oo aina (koskaan) helppoo.
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan varmasti aurinko paistaa, meille jokaiselle. 
Paistaa, tosin ei meille yhdessä, mutta molemmille omillaan =)
Erittäin viisaasti ja järkevästi ajeteltu :)
 

Käyttäjän kaikki runot