Muistot

Runoilija Ihaa_78

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.1.2004
Viimeksi paikalla: 15.9.2021 21:19

Asuinpaikka: Akaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun lähelle on pitkä matka, näkee matkalla hyvin maisemia.
 

En minä mieti sinua,
mutta muistot koettelee minua.
Chivas regal sun lempi wiski,
hämärässä autossa otettu tietoinen riski.
Elämä heittelee muistoja tielleni,
Enkä voi mitään itselleni.
Töissä yt:t ja työpaikkakin vietiin,
se missä olin jo silloin kun tavattiin.
En minä sinua mieti,
mutta muistan silti iäti.
 

Selite: 
Ei selityksiä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotkut asiat vain eivät unohdu, eikä ehkä tarvitsekaan.
Jotkut asiat vain on, ja niiden kanssa oppii elämään niin, että ovat osa itseä. Oivaltava, Pidin. :)
 

Käyttäjän kaikki runot