.nisiothat.

Runoilija Ilona89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahtoisin sut mun luo vaikka väkisin.
tahtoisin,tahtoisin..

rakastan sun hymyä,kun sun valkoset hampaat loistavat ja siniset silmät sädehtivät,
sillon sut tahtoisin,tahtoisin..

nähdessäni sun upean kropan,
sua haluaisin,haluaisin..

oot upee ihminen,
sut tahtoisin,tahtoisin..
ja sä tiedät sen,
mut se on vaan minä,
joka tahtoisi,tahtoisi..

Selite: 
argh!! tahtoisin niin kovasti!! ;S
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot