Viikonloppuisin.

Runoilija Ilona89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei riitä aika päättämään,
ei pysty iltaa ilman häntä elämään.

Heikko kohta ratkeaa,
ja lopun kaikki taas tietää saa.

Ei ehdi vaatteitaan lattialta keräämään,
kun jo ovesta ulos lähtee ryntäämään.

Tupakan suuhun sujauttaa,
sydämen sanat savuilla tukahduttaa.

Huomionlapsi kotiin saapuu,
kengät heittää kaappiin ja
sänkyyn kaatuu.
Taas kerran vihaa itseään,
vaipuu uneen, tietämättään.

Selite: 
30 minutes to make up my mind.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot