Aurinko ja Sade

Runoilija Ilona89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voi päivä sua miettiessä vierähtää,
ei sun tuottamaa tunnetta voi ymmärtää.
Kokeilin jo kerran kieltää tunteeni,
mutta oloni vain paheni
ja tunteeni sua kohtaan syveni.
Auringon paistaessa mä sua ylistän,
sateen laskeutuessa vihata sua yritän.
Jokainen pisara pahentaa mun tuskaa,
ei tätä tuskaa ilman sua voi poistaa.
Mä luulin että mä pystyn siihen,
rakastelemiseen ja tunteitteni kieltämisen.

EI! Mä olen liian heikko huomionlapsi,
jonka saat nyt nähdä turhautuneena edessäsi,
rukoilemassa kivi kovaa ja kylmää sydäntäsi..

Selite: 
näinhän se menee, sitä luulee aina itestää liikoja. vakiopano.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot