Häpeä

Runoilija Bloodstone

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuulten pyyhkimä mies
 

Olet minua huomattavasti vanhempi
Silti häpeät tehdä asioita
Haluat olla harmaata massaa
Ei erotu muista
Ei ole persoonallinen

En valitettavasti istu siihen muottiin. Minä autan,jos näen toista kiusattavan.
Minä olen mikä olen,vaikka saisin siitä ilkkumista päälleni.
Osaan sanoa anteeksi,osaan kiittää, uskon Jumalaan, arvostan kaikenlaista elämää.

Varmasti joudun pettymään joihinkin ihmisiiin,mutta en pety kaikkiin ja osaan antaa anteeksi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot