Rakkaani mun♥

Runoilija FAILMAN

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

It's in your eyes, a colour fade out, Looks like a new transition. The starting up and shaking your ground, Turning your head to see a new day calling. Does it feel like a head to lean on? A snapshot from when you were born. I'm looking for your hand in the rough, You're caught in the wire... Well I'll lift you out.
 

Kuiskaat korvaani, olet niin lähellä
Sydäntäni lämmität, tuntuu niin hyvältä
Mitä lähempänä olet, sitä enemmän puristan
Pintaa pojan, arvokkaan, sitä kosketan

Jokaiset kasvonpiirteet muistan sun
Jokaisen juonteen, hymykuopan
Jokaisen hiuksen, niiden tavan laskeutua
Jokaisen vaatteen, jonka puet päällesi
Muistan silmät lempeät ja parran pehmoisen
Tuoksun, jonka jätät sänkyyni

Mut se ei lainkaan haittaa mua
Mitä lähempänä, sen parempi
Se luo vaan rauhaa ja turvaa

Sun vuokses muutun, vuokses elän
Sun vuokses kestän niin talven, syksyn kuin kevään
Sua ilman ei olis kai enää mitään

Selite: 
♥ Kultani, sä olet aarre, susta en koskaan päästä irti ^^
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista rakkautta.

 

Käyttäjän kaikki runot