Äiti

Runoilija Puhalluskukkatyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I am not yours, not lost in you, Not lost, although I long to be Lost as a candle lit at noon, Lost as a snowflake in the sea." Sarah Teasdale
 

Kaikella on tarkoituksensa.
Äiti sanoi niin.

Eivätkä äidit ole koskaan väärässä.

(haudankin takaa.)

Yöllä,
hänen äänensä.

Unissani muistan kaiken.

Äideillä on valta
perua pois sanotut sanat.

Mutta anteeksi ei saa pyytää,
sillä äiti
on
pyhä
hellä
täydellinen
nainen.
(olisitpa edes puoliksi...)

Niin,
on ikävää olla hiilipainos.
Tumma kopio aidosta asiasta.

Selite: 
äitisuhteet. ota niistä nyt selvää.
Kategoria: 
 

Kommentit

vahvasti kirjoitettu runo ...äitikin on vain epätäydellinen ihminen!

 

Käyttäjän kaikki runot