Kaipaus.

Runoilija Sea89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En oikein tiedä, mitä itsestäni kertoisin, muuta kuin, että tykkään kirjoittaa runoja ja tarinoita.
 

Kaipaan sinua, kun illat pimenee, kaipaan sinua kun aurinko nousee taivaan rannasta ja laskee sinne takaisin.

Tajusin vasta tänään kuinka paljon sinä merkitsitkään minulle.

Tämä kaipaus, se aika ajoin nousee ja hiipuu taas vähitellen pois. Enkä saa sitä pois vaikka kuinka haluaisin unohtaa sinut.

Haluan unohtaa tämän kaipauksen, koska niin on parempi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot