Kohtalon leikkikö?

Runoilija Sea89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En oikein tiedä, mitä itsestäni kertoisin, muuta kuin, että tykkään kirjoittaa runoja ja tarinoita.
 

Luulenko liikaa, onko tämä vain kohtalon leikki?

Rakkaus josta ei synny suhdetta, vain pelkkää intohimoa, pieniä sanoja ja hellyyden osoituksia.

Ei ole mitään mikä pitää meidät yhdessä.

Ei mitään muuta kuin rakkauteni sinuun ja hulluus joka saa minut kuvittelemaan tulevaisuuttamme, haaveilemaan yhteisestä tulevaisuudesta jota koskaan tuskin tulee olemaan.

En pelkää väistämätöntä, ainakin teeskentelen niin.

Todellisuudessa pelkään, pelkään aivan hirveästi sitä miten selviydyin ilman sinua.

Sillä aina ja ikuisesti, vaikka mitä tapahtuisi niin tulen rakastamaan sinua koko sydämestäni, kunnes sydämeni lakkaa lyömästä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot