Ärsyttävä

Runoilija Leppäkerttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaipaan edellistä kesää ja samalla odotan jo tulevaa. Aurinkoa, lempeää tuulta ja niitä lentäviä miljoonia pikkuöttiäisiä.
 

Olen tyhjä
ei mitään sanottavaa
ei käsiä joilla koskea
sydäntä jolla tuntea

Mielessä tyhjyys
älytön kuin avaruus
kelluu
eikä tiedä mihin
tarttuisi
eihän mikään pysy käsissä
eikä mikään tunnu
oikealta

Ehkä valhetta onkin
tämä kaikki
rakkaus sinuun
totta
ärsyttävä tunne
kun käsi koskee

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä kuvaus,paha päivä.

 

Käyttäjän kaikki runot