Menevä murunen

Runoilija Leppäkerttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaipaan edellistä kesää ja samalla odotan jo tulevaa. Aurinkoa, lempeää tuulta ja niitä lentäviä miljoonia pikkuöttiäisiä.
 

Hämmennän elämää,
tuomalla sut mun eläämään,
jatketaan niitä kesän yhteisiä iltoja
ja aamupaloja,
joista tuli tottumus ja
tyytyväinen tyttö.

Luulen saan palasen,
pienen murusen.
Pian sekin häviää,
ei mitään jää,
mistä kiinni pitää,
kun taas
aamupalapöydästä häviää.

Ulkona viimassa vakuutan
hyvää tekee hiljaisuus
metsässä
on pakko huutaa
hiljaisuus murskaa
eikä lopulta kukaan vastaa.

Vain minä keränyt palaset,
säilönyt muruset.
Vain minä luullut tästä tulisi joskus
jotain vakavaa.
Vain minä rakastanut salaa.

Eikä sinun tarvitse sanoa
kuin "jäisit"
ja jäisin
jos tekisit minusta kauniin
jos kanssani tekisit
onnea.


Suunnittelen uutta
sellaista elämää
johon kuulu et,
elämää muualla,
kaukana sinusta.

Vuoden päästä en enää
haaveile sinusta,
en muista...
vuoden päästä elän
uutta haavetta ihan muualla.

Voidaan joskus kävellä
ohi kadulla
ja sanoa "Hei!".
Joku pitäisi minua kädestä
ja olisit kateellinen hänelle
ja minun naurulle
joka pitkin katuja
kaikuisi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot