Suruni voimasta

Runoilija kruunulampi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattelija
 

Omenapuiden valkeus
suruni voimasta
himmenee
ja kevään
ensimmäinen
kottarainen vaikenee
valittaen

Toivoni heräämistä odottamaan jäävät

ja metsä kyyneleeni kantaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä, kaunis, voimakas

Hyvää syntymäpäivää

Kaunis.

Kaunis, haikea runo!

 

Käyttäjän kaikki runot