Ikuinen rakkaus

Runoilija kruunulampi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattelija
 

Sinä pyyhit kyyneleeni pois,
paidanhihaasi kätket
hymyilet hellästi silmilläsi,
puhut minulle hiljaa ja armolllisesti...

Pelkään, etten ole ansainnut rakkauttasi,
ja kuitenkin sinä sanot, että olen
kaiken rakkautesi arvoinen ja vielä enemmän...

Kiität minua hyvyydestäni sinua kohtaan ja kaikista menneistä vuosista
ja lupaat, että et koskaan jätä minua yksin
et koskaan...

Tiedän, että rakkautemme on vahva ja olemme toisillemme läsnä
uskon tähän rakkauteen,
uskon ikuiseen rakkauteen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot