näytelmä Rakkaudelle

Runoilija LipStick

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elvytä minut, sillä tiedän ja tunnen sinut paremmin, kuin tunnet itseäsi koskaan<3
 

Ota syliin
suutele
älä riko hiljaisuuttamme

toisiamme vasten
iholla
tunnen hengityksesi

valon heijastuksessa
niin aloittivat tanssinsa
kuiskasin nimeäsi

kuin satojen perhosten tanssi kuun valossa
ympärillämme maailmasi
olisiko se meidän yhteinen?

pystytkö pitämään minut otteessasi?

vedät minut tiukemmin itseäsi vasten

Selite: 
***ilman sinua on vaikea olla,rakastan sinua aina vain<3***
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis näytelmä.
Onnea päivääsi.

 

Käyttäjän kaikki runot