Family games

Runoilija LipStick

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elvytä minut, sillä tiedän ja tunnen sinut paremmin, kuin tunnet itseäsi koskaan<3
 

Etkö näe
mitä tyttärestäsi on tullut
mielisairas tragedia
täydellisyyden vastakohta
tunteettoman kylmä

olen palapeli
hävitin kaikki palat
Olen halpa humala
turhan paskan suoltaja

ne sulkevat tieni
pimeään huoneeseen
jossa aika seisahtuu

silmät minuun katsovat
eivät minua näe
näen heidän läpi
kuollut osa sisälläni
raiskaa suolaa haavoissani

kuolleiden ympyrä sulkeutuu

Selite: 
-niille jotka eivät tiedä miltä tuntuu pitää hentoa keskoslasta käsivarsillaan-
Kategoria: 
 

Kommentit

hauras teksti, joka sulkee syliinsä paljon asioita ja ajatuksia. tuijottavat silmät joita ei voi auttaa. hieno teksti.

Olet luonut oman tyylisi kirjoittaa. Arvostan sitä.

Hieno runo tämä(kin).

 

Käyttäjän kaikki runot