kuiskaus.

Runoilija LipStick

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elvytä minut, sillä tiedän ja tunnen sinut paremmin, kuin tunnet itseäsi koskaan<3
 

Tuhansia hetkiä
tuijotan

kuolet minulta
viimeiseen pisaraan
valui tyhjiin
väärin valitut sanat
vain sanat
sai aikaa kyynelille

sanat tarpeettomia ois
kävele pois
haavoitin syvään
raastinrautaa sydäntä vasten

huutoihin kaipuun
sanoja löydä en

Selite: 
teit pesän kainalooni,sanoit,minua rakastava.. oletko vielä siinä?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot