Huhtikuu

Runoilija Amado mio

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2020
Viimeksi paikalla: 22.4.2024 15:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Olen kirjoittanut aina, myös työkseni. Runoja silloin tällöin, omaksi ilokseni.
Keskustelen ahkerasti somessa ajankohtaisista aiheista ja myös tyhjänpäiväisyyksistä.
Viime aikoina olen keskittynyt fiktioon ja työskentelen myös nettijulkaisussa.

Salomäki-trilogiassa olen julkaissut kirjat Salkku, Luottamuksen hinta ja Sovitus. Jatkoksi syntyi vielä Nadja. Se kokosi yhteen trilogian ja johdatti "sankarin" rauhaan. Niin ainakin toivon.
Kirjat ovat "dekkareita" ja käsittelevät fiktiivisen päähenkilön, rakennusmestari Kalervo Mäkisen elämää.
Siihen sisältyy huijausta, rötöksiä ja rakkautta 1990-luvun Suomessa, Venäjällä ja Virossa.
"Kalle" Mäkinen ei etsi vaikeuksia, ne löytävät hänet.

Vuonna 2022 ilmestyivät e-kirjat Syvälammen salaisuus ja Niin metsä vastaa. Kirjoittajan alter ego, toimittaja Rauno Rantala setvii Syvälammen salaisuudessa motellin huumejupakkaa. Niin metsä vastaa on kertomus ympäristön suojelun nimissä tehdystä poliittisesta pelistä. Omia ihmissuhteitaan Rantala yrittää oikoa kirjasta toiseen - huonolla menestyksellä. 

Rakkaus on keskeinen teema myös kirjoissani.

 
 

Käyttäjän kaikki runot